Christmas eve

fått snö - ätit julmat - träffas släkten - fått julklappar  Det kallas julafton!
Fick verkligen jättefina julklappar och är verkligen överlycklig över kläderna och skorna som mamma och pappa hade köpt till mig. Spelat julklappsspel tillsammans med kusinerna och ätit god julmat. Mätt och lycklig det är vad jag är!
  


The end is just a new beginning

Slutar skolan och några timmar och då väntar ledighet och julmys på hög nivå! Det gillas mycket, nu väntas det snart julklappsbytning och julkabare i skolan. ska bli riktigt kul och se alla som ska uppträda.


ONE DAY LEFT

Sitter i skolan och ska försöka bli färdig med svenska uppgiften som jag ska skicka in idag. Efter skolan blir det att träffa älskling och mysa runder lite i stan och kolla på jusspelet innan han ska tillbaka till sin skola på någon grej med föräldrarna. Känner lite panik, måste köpa julklapp till min mamma. Men vad ska man köpa egentligen.?  


Have you heard the news today

Måndagen snart avklarad och bara en vanlig dag kvar innan det är dax för julavslutning. Nu blir det att försöka färdigställa sista uppgiften för året till skolan, vill bara bli klar med den och kunna trycka på skicka knappen och känna att ännu en mindre sak att tänka på.


Kanske blir det sant om jag varit snäll

Färdigstädat och krupit ner under täcket. Nu är min garderob som ett himmelrike i gämförelse med innan. Alla sommar kläderna borta och plötsligt kunde man stänga dörrarna utan att trycka in dom. Tror faktiskt också att jag har blivit lite småkär i Ola Lustigs låt - julraketen. Denna låten måste pigga upp även den tröttaste i detta vintermörker.  


12 DECEMBER 2010

Dagen som jag så länge har sett framemot börjar nu lida mot sitt slut. Det var verkligen en upplevelse som jag så många gånger skulle vilja känna på igen. Kommer så väl ihåg när jag var liten och fick gå där bak i ledet med glitter i håret och drömde om när jag skulle få gå längst fram med riktiga ljus i håret. Det var verkligen något av det finaste jag har gjort och det var verkligen så kul och enligt mig var allt perfekt. Kunde dock simmat lite bättre, men det tar vi igen nästa år, men det bästa priset var ändå att få vara med om att vara lucia en gång.

en så fin dag jag sent kommer glömma.



Walking on the road of memories




Barcelona - disco sm - första danstävlingen - konfirmationen - avslutningen i nian - lärarmiddagen - första tävligen med natalie

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

I could really use a wish right now


RSS 2.0