Lycka

Lyckades kamma hem vandringspriset som jag så länge önskat att jag skulle få och tro det eller ej lyckades jag vinna klubbmästerskapet och bli 2011's klubbmästare också. Gissa om jag var världens lyckligaste i det ögonblicket Nu ska vi bara kämpa oss igenom 2012 och göra detta till det bästa året någonsin. Tävling redan nästa helg, nu kör vi!




ingen toppenbild på mig, men strunt i det, jag är så himla glad!!

Favorite

Hemma från träningen nu, ligger i sängen och är helt off i hela kroppen, först ett beeptest som gick åt skogen idag och sedan ett träningspass simning, nu är jag redo för sängen kan jag säga!

världens finaste kille..

Hejdå min helg

Den lilla stunden igårkväll, det var min helg det! Om en halvtimme bär det av neråt i landet till malmö för att sitta på utbildning hela helgen.. Dock kommer jag vara riktigt lycklig efter helgen, då jag är en fullutbildad teknikskoleinstruktör! (om jag klarar tentan vill säga). Hoppas att alla ni andra njuter av helgen, njut lite för mig med..


Glad

Fick mig en gladerligen överaskning när vi fick reda på att vi slapp sluta klockan fem idag och får gå hem redan halv fyra. Yes! Sitter på håla igen och varit nere och köpt vars en redbull till mig och freja, så nu kan vi ladda upp inför historia lektionen!


Sounds like a melody

Varit på lunds universitet hela dagen idag på olika föreläsningar med skolan. Hann även med lite övningskörning på vägen hem och nu sitter jag här på mitt rum som verkligen verkligen måste plockas i ordning på. Nu ska jag försöka vakna till liv och plocka undan och ta en varm dusch innan jag ska krypa ner till topmodel sweden och project runway..


We are who we choose to be

Faktiskt är jag glad över att måndagen är slut faktiskt, starskottet på veckan eller vad man ska säga. Varit i skolan och klarat av ett danspass och sedan spenderade jag resterande eftermiddagen och kvällen i simhallen, där det blev lite jobb och tränade själv också. Måste bara erkänna att jag verkligen är helt slut. Nu ska jag kasta mig på kudden, godnatt!

RSS 2.0