Tisdag

Blev en hemma dag från skolan och försökte slå in lite matte i huvudet under dagen, suttit med boken hela dagen med känns fortfarande som jag är helt off. När Joel hade slutat skolan kom han hem till mig och lyckades i alla fall få in lite i huvudet på mig, tacka vet jag honom,  min alldeles egna matte lärare. Nu blir det sängen och bara hoppas på att något sitter kvar i huvudet imorgon bitti. Godnatt!

Tisdag

Tisdag igen och denna dock värre än andra. Två nationella på en dag, inte okej enligt mig. Nu engelska på morgonen och sen i eftermiddag blir det muntligt prov i tyska, gissa om jag är nervös.  Hoppas bara på det bästa att det ska gå bra i alla fall, eller åtminstone att jag ska klara det.

From la to rome

Så underbar låt, blir så glad av alla bilderna i videon och den så fina texten. Chester See har verkligen gjort så fina låtar och även han har gjort min absoluta favorit låt god damn you're beautiful. En artist som verkligen förkännar all respekt han kan få, alla betydelsefulla låtar han har gjort som verkligen uttrycker äkta känslor.  


Morgontrött

Ovanligt tidig morgon och satt på bussen redan halv sju i morse. Espresso house räddade mitt huvud för en stund och vaknade till lite i alla fall. I eftermiddag blir det till att träffa Joel och det gillas starkt, nu blir det bara att klara av alla lektioner först. Påstås att vi har tyska nationella i eftermiddag också, aoutch säger jag bara, lyssna på snabbpratande tyskar är lite som att förstå kinesiska i mina öron.


RSS 2.0