It's a good idea to begin at the bottom in everything except in learning to swim.

Spenderat tolv timmar av denna dag i en simhall, tävlat hela dagen. Riktigt kul med tävlingar med till slutet började men blir ganska dåsig i huvudet av värmen i simhallen. Dock fick jag i alla fall med mig två nya personbästa hem i bakfickan! Nu kryper jag ner i sängen och med ett leende på läpparna kan jag säga att jag kommer sova gott inatt! Godnatt!

T i r e d

sHar krupit ner under täcket nu helt slut efter att ha varit tränare på tävling i förmiddags för alla de små simmare som tävlade idag. Har kommit fram till att det är lättare att vara simmare än att vara tränare.. Galet mycket att hålla koll på och att få alla på plats i tid för att allt ska flyta på. Men tacka vet jag Olivia, vi klarade det fint tillsammans.

bild från i somras, när jag och Olivia tävlade utomhus..

Överlevde bara nästan

Hemma från ett riktigt jobbigt träningspass, tror faktiskt att det värker i de flesta muskler i kroppen just nu utan att krydda. Men skönt nu efteråt, lite duktig känner man sig i alla fall. Nu ska jag ta mig en promenad på några kilometer hem till pojkvännen!

gammal bild från ettan på gymnasiet..

Julmust

Första Julmusten i år snart uppdrucken, det är verkligen jul känslor på burk det där. Nu är det bara ungefär en månad kvar tills julen börjar på riktigt, jag längtar kan jag minst säga! Men det börjar så smått, mamma hade köpt pepparkakor och nu finns det julmust i kafeterian i skolan, me like på det!

Finally back home

Äntligen hemma efter denna långa dag. Känner verkligen hur tunga ögonlocken är och hur slut jag är. Skolan - jobba - träningen det tar verkligen slut på varenda kraft man har. Skänker en extra tanke till en av världens bästa hopphästar Hickstead som har avlidit. Även till hans ryttare Eric Lamaze. Hemskt att något sådant ska hända och det får mig att tänka tillbaka på mina saknade hästar. Saknar min lilla Asterix varenda dag och skulle verkligen göra allt för att få en dag till med honom. Den dagen han försvann miste jag verkligen min bästa vän.

RSS 2.0