Happiness isn't a station that you arrive to, but it is a way to travel

Precis hemkommen och sitter och myser framför datorn med en mugg te.  Idag kommer hela familjen hem, ska bli skönt även fast jag har haft det mer än bra hemma hos mormor och morfar. Nu har jag massor att hitta på, galet många väskor med kläder och träningskläder som måste packas upp och även ett rum i kaos.


You and I

helt kass med inlägg och jag är nästan inte hemma alls denna veckan så får väl skylla på det lite grann. Helt galet dålig dag idag, huvudvärk till max och även läxor till max. Wish me some luck.


Skolstaden


Tänkte länka min kära skola som tack för att de länkade min blogg på deras hemsida, tack skolstaden, www.helsingborg.se/skolstaden

Seventy-five percent of our planet is water - can you swim?

Snart dax att bege sig till simhallen, ska bli skönt att träna lite även om skolan håller på att ta kål på mig redan. Fast om man vet vilken härlig känsla man får efter ett träningspass, så är det verkligen värt det.

School time

Det blev bara att hoppa tillbaka in bakom skolbänken idag, inte direkt taggad på det om jag ska vara ärlig. men bara att tänka positivt, "bara" hälften av gymnasiet kvar nu ju. Kom precis hem från simhallen, fick mig en härlig kramp i foten med mig hem som aldrig vill ge med sig, gör minst sagt sjukt ont.. Kan det vara balett träningen eller simningen som är skyldig till detta..

My 18th birthday

Gaah, saknar redan min födelsedag och allt mys kring julen, usch hemskt att veta att det är ett helt år tills det är julafton och min födelsedag igen. Men får leva på alla goda minnen kring denna julen och min artonde fördelsedag tills nästa år. Fick mig verkligen perfekta presenter och är mer än nöjd.


Mitt tvåtusenelva


januari - februari - mars - april
Fick mig faktiskt en bra start på tvåtusenelva, fyllde 17 år och någon veckan senare flög jag och joel upp till sälen och åkte skidor. Skaffade mig även under dessa månader min kärlek till espresso house mocha latte, usch inte bra det att jag fick reda på att det var så gott. Tränade även mycket under dessa månader och lyckades få tränarnas pris på simningen. Började även som simtränare och fick mig en egen grupp med söta små simmare.

maj - juni - juli - augusti
I juni 2011 hade jag klarat av hela första året i skolan på naturvetenskapliga linjen, ingen var nog lyckligare än jag att ett år var avklarat. Åkte även på semester med Joel och hans familj till mallorca, det var verkligen sommarens två bästa veckor. När jag kom hem från mallorca bar det av upp till Göteborg och gothia cup med lillebror, därefter blev det hela vägen till kroatien med familjen. Det blev minst sagt en väldigt händelserik sommar för mig.

september - oktober - november - december
Blev många mysiga kvällar nu under de mörka kvällar som mer och mer drog in. Hann även med en dag på ullared med frida och shoppade för fulla muggar den dagen, inte helt fel i mina ögon! Hann även med en bowling kväll med A- gruppen, blev en riktig höjdarkväll med många härliga skratt som slutade på en mysig thai restaurang. I november satt jag och Astrid bänkade på premiären på breaking dawn, kan redan säga att jag längtar något enormt till nästa del. Även december blev en fullsmockad månad, råpluggade in i det sista innan jullovet, hann med en dansuppvisning med min dansklass på skolan. Hann till och med bli beroende av min sex and the city box som jag fick i present av joel förra året. Fick även världens finaste julklapp av Joel, firade en toppen nyårskväll med mina vänner. och nu var detta året slut!!




Sen finns där ju sådana småsaker som man inte heller vill glömma bort, tillexempel att godbitar som man lyckades shoppa under året 2011. Blev en lite del där med. Förälskade mig även i en ny parfym, som enligt mig är världens godaste. Blev även lite smått beroende av nya tidningen "style by".
Thats it, detta var mitt år!


RSS 2.0