Älskade lov

Mysiga dag, promenad med Joel längs med gröningen och fika nere vid havet med världens godaste mocha från Espresso House. Älska Helsingborg när vädret är som denna dag. Finns det något finare än ett glittrande hav i solen.

Perfekta fredag

Vaddå den perfekta fredagen, om man bortser från matteprovet i alla fall. Mysig tur i norra hamnen och lite shopping på det av h&m's nya collection. Men det blev faktiskt bara ett par en söt top med blommbrodyr i nederkanten. Bilder kanske kommer senare. Helsingborg är verkligen så fint när solen skiner, blev en liten stund i solen med Joel och en glass på det gjorde verkligen det ännu bättre. Börjar kännas som om sommaren är smått påväg.

There is no color here


Matteprov nästa på gång och gissa om jag är nervös, känns som om jag är helt nollställd i huvudet trots allt plugg. Hoppas bara på det bästa och att inte allt går helt åt skogen. Efter skolan blir det träffa Joel i stan och lulla runt där en runda innan jag ska träffa mamma på väla, vem vet det kanske bli nya skor?  

Tatuering

Blev en liten tur till en kultur utställning med tatueringar på svenska lektionen idag. Verkligen kul att titta på även om jag skulle haft det svårt att tänka mig att bära något sådant på min egen kropp. De visade många bilder på personer som mer eller mindre hade täckt sin kropp med, tycker det är lite underligt hur en människa kan täcka hela sin kropp med tatueringar. Men det är upp till var och en som person hur den vill se ut. Har absolut inte något emot tatueringar och skulle verkligen kunna tänka mig att ha en själv, dock inte något stort och markerande, mer något litet och betydelsefullt.
 

weheartit


Matte

Äntligen hemma och känner redan hur ögonen känns tunga och inte alls sugna på varken tyska eller matte. Men känner sakta paniken komma krypande och måste verkligen plugga järnet nu. Tacka vet jag att det är lov nästa veckan säger jag bara.

What are words

 


Är helt kär i Chris Medina och hans låt What are words. Det är verkligen en sång som beskriver äkta kärlek till varandra och omtanke. Trots att hon inte kunde vara densamma person längre så fanns han där för henne och tog hand om henne när hon behövde honom som mest. En sång som verkligen berör och visar att det finns människor som verkligen offrar och ställer upp för andras bästa.

 


RSS 2.0