Min egna lilla söndag

Hemma från jobbet i simhallen och är helt död i hela kroppen. De små barnen drar verkligen orken ur mig, även om de är hur härliga som helst. nu blir det att packa ihop lite kläder och sticka till Frida snart, blir sleepover hemma hos Frida och imorgonbitti bär det av till Ullared!

Så mycket mera

Hela tiden så mycket att göra, längtar efter lovet något så hemskt mycket och vill bara kunna göra vad jag vill utan att veta att där i bakhuvudet skaver det att jag har något som jag egentligen borde göra. Har blivit massor av plugg och timmar i simhallen. Älskar barnen i simhallen, även om jag är helt slut när jag kommer hem.

The ocean makes me feel very small

Dålig uppdaterin goch allt snurrar runt i huvudet just nu, massor i skolan och måste verkligen prioritera det. Men ni ska få ett helskön video från youtube, nämligen en dokumentär om beyonce, hon är verkligen världens härligaste och jag lovar att jag ska vara första man att se henne live när hon bestämmer sig för att bege sig till Sverige och förhoppningsvis en bit ner i landet också. Jag säger bara en sak, se denna videon!

Don't wait for your ship to come in - swim out to it

Hemma efter en heldag i simhallen och helt död i hela kroppen, tävlat hela dagen och det känns nu kan man minst säga, är helt dåsig och helt slut efter suttit i en simhall en hel dag. blev lite förbättringar, men har en del att öva på fortfarande. vill bli bättre och snabbare, vad är det som fattas? Tiden tror jag, vill hinna träna mer och kunna bli lika bra som dom bästa. Men ska inte klaga, hade en riktigt kul dag och det var bara jag och Olivia från vår klubb som tävlade idag och hade riktigt kul tillsammans.

Förra helgen

Lite härliga bilder från förra veckans bowling tillsammans med träningskompisarna. Hade faktiskt inte varit fel att spola tillbaka till förra helgen och spela lite bowling till, riktigt kul faktiskt och tror att jag får tjata lite på pojkvännen om han vill spela lite med mig någon helg. Nog för att rännan är min bästa vän i bowlinghallen, men lika kul ändå!



Toppenkväll

Glömde bort att berätta för er om bowlingen igårkväll, till slut kammade jag hem segern på vår bana, trots att första serien bestod av minst sagt många streck på min poänglista. Men ganska stolt fick jag ner fem strikar och trött och glad hamnade vi på en mysig kinarestaurang, hela A- gruppen och Daniel. Blev en riktig toppenkväll och hade verkligen hur kul som helst!


Bowling kväll

Taggar inför ikväll, blir bowling och mat tillsammans med A- gruppen på simnngen, ska bli riktigt kul att hitta på något tillsammans, även utanför simhallen. Men först av allt, nu peppar vi inför månadens klubbtävling.  

RSS 2.0