I think I need a sunrise, I'm tired of the sunset.

Varit och jobbat i simhallen med alla barnen nästan hela dagen och även hur härliga de än är drar de verkligen musten ur en och jag känner mig mer död än levande just nu. Druckit te och hoppats på att jag ska piggna till i historia plugget nu.

Har aldrig sett en sötare liten människa, träffade min nya kusin för första gången igår och sötare finns verkligen inte!


Godmorgon

Lördags morgon och känner att tiden redan håller på att rinna iväg, måste fixa vad jag ska ha på mig ikväll på middag hemma hos Astrid som fyllde år på alla hjärtans dag. Ska även hinna med att sticka till simhallen där det är klubbtävling idag.

Valentine's day

Har haft en riktigt bra alla hjärtans dag och träffade min Joel efter skolan och åkte hem tillsammans. Fick gelehjärtan av Joel och choklad av mamma, jag är världens lyckligaste!


Söndags plugg

Nu ska jag motvilligt hoppa in i matematikens värld. Usch, varför är inte jag bara född med en sådan talang för matte så jag bara förstår allt direkt, det har jag frågat mig själv många gånger!

fina göteborg i somras.

Off to work

Snart tid att sticka iväg till simhallen och träna min simgrupp, känner mig lite halvfjöntig att springa runt i simhallen med lockat hår och fullt sminkad, men efter deras träning blir det direkt iväg på kalas, så idag fick det bli en nödlösning. 

RSS 2.0