HAPPYFACE

Jag är sjuk men världens gladaste ändån just nu! Fick reda på att jag hade fått flest röster på lucia valet i klubben, så jag får vara lucia i år. Har sett fram emot det ända sedan jag var liten och fick stå där på kanten och avundas de som fick vara i vattnet och simma med riktiga ljus. Trodde aldrig att jag skulle bli vald, så jag är verkligen överlycklig nu, det ska bli så otroligt kul den 12 december.


CHRISTMAS IS GETTING CLOSER

Hemma åter igen, träffade halva släkten och käkade julbord tillsammans. Blev på ett jättefint ställe i malmö som hette sankt markus vinkällare. Man fick gå ner i en källare där man skulle sitta nere, hur mysigt som helst och med en massa valv och gångar som man fick gå igenom.

dock sabbade min hemska förkylning all den fina maten eftersom jag inte hade någon smak överhuvudtaget.




DEN SOM INTE FRÅGAR, FÅR ALDRIG VETA

Hemma från träningen igen och jag känner att sängen redan börjar kalla. Måste lägga mig tidigt för att orka gå upp på morgonen, vilket inte är det lättaste och roligaste precis. Vanlig skoldag imorgon, men sen på onsdag blir det läger med onv1b.


GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL

Min absoluta favorit låt och det finns verkligen ingen låt med finare text än denna..

GOODNIGHT



SKOLSTADEN

En lektion på en hel skoldag, det är inte helt fel!  Har guidat nior från olika skolor som var intresserade av nv- programmet. Man får väl se det som extra träning alla de gånger vi sprang upp och ner i trapporna.
Alla såg verkligen så nervösa ut som man själv kände sig när man var och besökte olympia för första gången.


RSS 2.0