Tidsinställt

Förhoppningsvis sitter jag på planet nu påväg till varmare breddgrader, eller i alla fall står på flygplatsen. Hoppas på det bästa att allt går som det ska och att det blir två riktigt lyckade veckor tillsammans med Joel och hans familj. Hoppas att alla ni där hemma får två riktigt fina veckor ni med.


Awesome

Mindre än en vecka kvar tills jag följer med Joel till Mallorca och det gillas starkt. Mer exakt 4 dagar,  en timme, sju minuter och åtta sekunder tills datumet som jag så länge längtat efter äntligen är här. Ska bli riktigt kul och fram för allt skönt att komma iväg till ett annat ställe som är varmt. Tänker tillbaka på förra årets resa till Barcelona med simklubben, blev verkligen en resa att minnas för livet och längtar verkligen tillbaka dit, när man var där förstod man inte att man skulle sakna det man hade där eftersom man bara var så trött av träningen hela tiden. Dagen kunde ungefär se ut att man åt - tränade - åt - tränade - åt - gjorde något tillsammans - sov. Dagarna bara försvann och man tänkte inte då att man nu efteråt verkligen skulle sakna det och kan bara säga att jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit.



Hejdå ettan

Blev ingen lugn kväll som förväntat, utan blev att träffa Joel och följa med honom på två studentfester. Blev faktiskt en riktigt kul kväll, trots att jag var lite motvilig att följa med från början och som det kändes då hade det varit skönt att krypa ner under täcket med en bra film. Tur att han drog med mig och att jag inte bara satt hemma och degade, dagen blev trots allt riktigt bra även om jag är mycket avis på alla som tog studenten igår. Men det blir väl min tur det också någon gång, även om det känns som en evighet tills dess.
Här är lite sköna bilder från avslutningen igår


RSS 2.0