Vi drar till fjällen

Allt nerpackat och färdigt nu. Mamma berättade att där hade varit tjugo minusgrader imorse, men ändån längtar jag, trots att jag inte är något fan av kyla. Nu är det bara att stoppa ner biljetterna och att vänta på morgondagen, sen är det dax. Sälen här kommer vi!  


så lite tid, så mycket skillnad

Tävlade på hemmaplan, vilket alltid brukar vara extra kul. Men idag kändes allt så fel, sattsade verkligen allt och gjorde allt jag kunde, men det räckte det inte till idag. hundradelarna visade mig tydligt att de fanns där och kämpade emot mig. det finns verkligen ingen genväg till framgång, bara till att träna mer!

dead, im dead

Kom in genom dörren för en stund sedan och har varit och tränat och även jobbat en timme. Blir verkligen stressigt på måndagar, hinner hem och vara hemma i tio minuter och sedan bege mig till simhallen till mina små simmare. Dock ett jobb som jag ser fram emot att gå till och det är verkligen hur kul som helst. Nu sitter jag hemma i sängen och är verkligen hur slut som helst och tyska läxan sitter även och gnager mig i bakhuvudet. Skypar med min älskling och vill verkligen inte lägga på, önskar att han var här brevid mig istället, men tyvfär är det skolan som måste vara en number one i veckorna just nu. Måste bättre mina betyg och få bra resultat även på gymnasiet, hur hårt det än känns i vissa stunder.


I do whatever it takes

En vanlig söndag som består av reklamutdelning och tid som bara rullar iväg. Snart är det måndag och nej tack, jag vill inte ha ännu en vecka i skolan inklusiv massor av plugg. Nej nu blir det städning av rummet sen blir det kanske ett avsnitt av one tree hill.


The calm before the storm

Sahmhälls lektion och vi ska jobba med att hitta ett humoristiskt klipp som relaterar till samhället. hm.. hur ska detta gå, min humor sägs vara torrare än alla andras. Klassen fick även sig en glad överaskning, det ända vi skulle göra på fysiklektionen var att hämta vår bok och det gillades mycket starkt. Efter skolan kanske väntar fika och massa snack med Sara, vem vet?


en bild som visar äkta humor, ju längre veckan går ju mer flummiga bilder och skämt dras det.

RSS 2.0