American style

Tidigaste morgonen på länge och hängde med Joel ner till malmö för att se på när han spelade match. Han spelar amerikansk fotboll och faktiskt riktigt roligt att se på matcherna trots att jag inte riktigt kunde förstå mig på varför man skulle vilja tackla ner varandra innan, sakta men säkert börjar jag förstå mig på sporten mer och mer. Blev en liten runda på malmö festivalen och med en hungrig Joel fastnade vi vid ett langos tält.


Happily ever after

Bröllops yra igår och blev ett riktigt fint litet bröllop och allt var så fint i kyrkan. Hade även tagit på mig att läsa en liten dikt som jag stapplade mig upp med darriga ben och läste. Saknar konfa tiden lite när jag satt där i kyrkan och allt bara var så fint. Sångerna var så fina och prästen var faktiskt riktigt kul.

Jag vill inte

Köpt block, stiftpennor, blyertspennor och en ny kalender. men vad gör det när man inte allts känner sig redo att börja skolan. Ångesten börjar redan komma krypandet och vad gör man när hela kroppen sätter sig emot, jag vill inte börja skolan! Ta mig utomlands några veckor till ja kanske ett helt år, vem vet kanske är jag redo efter det, men absolut inte just nu. Men gäller att tänka på det positiva nu eller något i den stilen, har i alla fall en ny awesome lila kalender och tror inte att det kommer ta allt för långt tid att fylla den med massor att hitta på.

Croatia

Här sitter jag hemma och förundrar mig över hur mycket folk egentligen kan klaga över vädret när de spammar sönder facebook med hur tråkigt vädret är. Men vad har jag att säga till med, har fortfarande lite i sol i bakfickan så jag klarar mig ett tag till i detta regnrusket efter över fyra veckor utomlands denna sommaren. Först Mallorca som jag verkligen saknar så hemskt mycket just nu, sedan kroatien i två och en halv vecka med familjen. så sol och värme kan jag inte gnälla över att jag inte har haft, snarare tvärtom.


RSS 2.0